Алiшер Кийом. Рубоi 943

Рубої 943

Кийом, не від єврейського чи хЕрем у російському херім?
Не знаю Мойсей, шлють, мабуть, букву хер ім.
Кийом, а що в Німеччині чоловік і Всевишній Herr?
Так, Мойсей, у Лютера Бог-Herr гурчить: хе-хе, Рим.


Рецензии