Эвел - эхир...

Хьайила  дерт, залан гъамар,
Жедач са кас кьадай хабар,
Гъейрибур гьич,гьа жуванбур,
Жеда сад хьиз лап чарабур.

Ви рик1-жигер на кайибур,
Эвелдай  тир ваз хайибур,
Гила вун кьаз са ягъидай,
Дустни амач ваз  жагъидай.

Вахъ тамарзу ярни амач,
Вахъ виликан т1варни амач,
Ише фидай са гаф амач,
Рик1ни хьана кит1ай чилаф.
 

И дуьнья я са зид лугьуз,
К1ур ягъиз зун къекъвед лугьуз,
Сифтедайни ваз бахт тагуз,
Эхир кьил ви хьана ялгъуз...

06.04.2024.


Рецензии