Доля чи воля

Доля стискає
Тебе у долонях
Наче дитину
Не відпускає
На волю...

Чи народився ти вільним?
Чи лише так здається?
Доля стискає...
А серце нестримно б'ється...

Б'ється у ритмі
Вільної волі
Б'ється щосили
Наперекір долі.


Рецензии