Четверостишие 8

***
It attracts me a vision.
What is behind it?
What is a reason?
If I don't know what it is,
Is it a truth or an illusion?

***
Привлекает меня видение.
Что за этим? Есть ли объяснение?
Если я не знаю что за суть,
Ложь или истина? Есть сомнение...

***
O'ziga jalb qilar ko'ringan biroq.
Ortida nima bor — tug'ilar so'roq?
Asl sababini bilolmasam gar,
Haqiqatmi asli yo undan yiroq?

Апрель, 2024 год.


Рецензии