Цив л зований Запад дика Рос я

Цивілізований Запад і "дика" Росія

Вони зовсім різні і їм не по дорозі друг з другом

До Європи с голой дупой радісно шагаемо
Зараз геї там у шані - це ми точно знаємо.   
Ну а те що москалї не шанують геїв,
То вони же дикуни там у своїй Расєї


Рецензии