Года, года, моё вы счастье, ,,

РОКИ, РОКИ,   ВИ  ЩАСТЯ  МОЄ...

Життя  вже  схоже  на  пізню  осінь,
Роки,  роки,  як  листя  летять.
Було  колись сорок,  сорок  вісім,
А  разом  вже  за  вісімдесят.

Важкі стають  у поступі  ноги,
По  життєвім  шляху   крокувать,
Бували   радощі  і  тривоги,
Було  за чим плакать  і страждать.

Тільки  під  старість і пізнається,
Скільки в житті  усього не встиг.
Та  жалкувать, що  вже  не прийдЕться
Те  зробити, що зробити б зміг.

Не  обійнявся з кимось  руками,
Слів  про  кохання  мало  сказав.
Не  прижався до когось губами,
Міг  пробачить, але як, не знав.

Не  потрібно  на  це  ображаться,
Все, що прожите, то є  твоє.
Хай  ще довго  листочки кружаться, 
Роки,  роки,  ви щастя  моє...


Рецензии