НАМ НЕ ПОТР БНА ВАША ДУЛЯ

Дуля вам–а не Україна. В Дніпрі написали новий текст пісні на мотив «Маруся».


Забирайте свою дулю разом з Украиною.
Якщо ви такі дурні - то ваша провина.
Нам таке смердило гідке  аж ніяк не надо.
Залишайтесь самостійні -  каструльове стадо.


Рецензии