Якось так

Якось так...
І все не навмисно.
Якось так...
Ти пішов і усе...
Наче сутінки зразу нависли.
І потік за собою несе.
Якось так...
Наш дует перервався.
Якось так...
І все стало на "STOP".
Наче ти догравать побоявся,
Як незрілий юнак, чи як сноб.
Якось так...
Наче це не зі мною.
Якось так...
Наче це все ввісні...
А було чи майбутнє з тобою?
Ой, напевно, що все таки НІ!

Якось так...

                05.04.2024


Рецензии