Pie taromata 2

Kapec ta smird taromata?
Tulit, un es vemsu.
Staigaju jauna amata,
Taru lidzi nemsu.
Skraida seit visadi bomzi,
Lidzi sev atnesot smaku.
Nedod Dievs, klusu takoj ze,
Smirdoss ar cilveka kaku.

Rajonu Janis


Рецензии