Знову за рибу грош

Лишається справжнє. Те, що твоє,
Що дихає поруч з тобою,
Що світить для тебе, лікує, дає
Години і роки спокою.

Лишається справжнє. А зайве іде -
Зневірене, липке, примхливе,
Що дико гнітить і нудить так зле,
і кидає в прірву болю.

Перед світанком мертвотно-бліде
Страх тягне довгії тіні
Раптом на обрії - теплий і свій
новий промінчик надії.

Так крок за кроком тихенько встає
маківка сонця живого.
Сонечко знову на небі твоє -
Грає мелодію долі...


 


Рецензии