Tъ tуt нi доделаf zэ v, дед,

Пар грубок вчасtковъм

І воt мъ tуt гондэ понев,
Zо tрэба ля дома.
Оно v во пръбъй zпінгалеt
До дверкъ в комору.

І zо дэ tакэ у мънэ
Нъвэлъко добрэ? –
Да воt vэ!.. на комънъ неt
Заглуzок од грома.

А чо tъ нъ красъz воt sэ
Вгорі дъмохода?
Полоvано бо в чъмъргэс
Добавъtъ морквъ.

Завал просtо гондъ в Сtръльце!
В розеtцъ zэ j провод v!
Бо воt vэ: вvэ грозъ гръмеtь.
І вспъхнэ солома.

Корочъj, покрась пацъеt.
Да ось, мо, на пол во
Полоv довzу j больzую vэсць.
Tовді tъ господар.

///і вроді бы всэ вжэ ж цвытэ.
Пожер но васмошный ш!
Да й буквы в нас не бы в вавёрак


Рецензии