Брюнетки напрокат

Може досить дутися.
Мені ось Респеридон.
Не хочуть продавати.
Хоча я зовсім без рецепта не прийшов.

Я був на Лютикова в лікарні.
Псіхіатрія перейхала у інфекціонку.
А я там ніколи не був.
І сам її не знайду.

А якщо знайду
і там будуть широкі поручні.
Мені треба розвертатися і в'їджатти.
Сам я по ним якщо я когось

За руку не візьму.
Не піднимуся
А все тому що
Коли я жив у сестри.

І платив за житловість.
Прийшли якісь баби-брюнетки.
Нібито з церкви.
Яка поруч туди

Ходять причистяти
Своїх дітей. '
Бухали і Віка і Петро і ці брюнетки.
Я заходив і бачив

Все своїми очима.
Вони там веселощями на душу.
Почекали поки
Я засну.

І згвалтували мене сплячим.
А мені навіть не можуть.
Завязати пакет моркви.
Не хочуть продавати.

Життєво-важливі ліки.
Вони навіть в аптеці.
На остановці пошта.
Слухати мене.

Не хочуть.
Якщо припинити
Терапію Респеридоном.
Я вийду з часткової ремисиї.

Я почну істерично сміятися.
Виривати волосся на голові.
І я помру.
Це нормально.


Рецензии