Iсторiя вiдтворена у фото

Гра світла на підлозі…
Дует тіней…
Фотографую тіло…різні пози…
Схожі обличчя…погляд очей…

Шукаю розради в нотах,
Мелодіях інших пісень,
Некажучи нікому…зберігаю спогад…
Віршовані рядки… саме той день…

Я прожив ці рядки…шалений потяг…
Ніби відчув присутність…
Та зрозумів, лише потім…
Як я хочу її… торкнутись…

Торкнутись її шиї…
Прибрати волосся з плечей…
Вивчати її тіло… мовою дотиків,
Серед буденності днів і банальних речей,

Я зберігаю її в моменті,
Пам‘яті і думках…
Фотографую схожих…
Бачу її погляд… в інших жінках…


Студія… стіна і тиша…
Історія одного життя…
Історія відтворена у фото…
Рядками її вірша.


Рецензии