Настало время

Настало время
Просто быть собою,
Срывая маски
Искренне любить

Любить себя, и мир
И быть живою
Вселенную за всё благодарить
Благодарить за каждое мгновение

Что отпустил мне всемогущий Бог
И прошлое, как странное виденье
Осталось в прошлом
Всё пройдёт!

Все изменяется в моем чудесном мире
Каким он будет?
Выбор лишь за мной
Я доверяюсь Богу, миру, жизни

И это выбор мой!

С Любовью ;;;

The time has come
To simply be yourself
Take off the masks
And learn to love sincerely

To love yourself and world
And be alive at last
Thank Universe for everything
I have

For every single moment
That mighty God
is giving me like present
And all the past will disappear slowly

Like strange and subtle image
And all will finish fine
So, everything is changing in my world
It is my choice the way it'll be

I trust the God,
the World and life itself
And I'm responsible for every
Step and Choice ;



Юлия Никитина
03.08.2022


Рецензии