Маленьке серце

Маленьке серце - наче пташка,
Що в клітці заперта весь час,
І б'ється, б'ється бідолашка,
Надію маючи на шанс.

Гаряче серце вірить долі,
Що недарма воно живе,
Що десь у просторі, на волі,
З ним щось відбудеться нове.

Якесь чудове, гарне диво
Його спіткає в іншу мить.
І стане серце більш сміливе
Та схоче віддано любить.

Не буде серце одиноким,
Не буде маятись в журбі,
А зможе стати вкрай глибоким
І мати впевненість в собі.


Рецензии