стина

Я хочу,щоб  мої вірші читали,
і хоч у мене  збірників нема,
ну,а коли потрібно - щоб кричали,
бо вже життя видніється межа.

На Президентів всіх і депутатів,
надіятись,що совість є - ДАРМА
прийде пора їм також помирати,
бо у кінці життя цього,пітьма.

Хай шаленіють олігархи й депутати,
на відпочинок їдуть в"Hollywood,"
і щоб вони не забували пам'ятати,
що нас попереду чекає "Страшний суд".

Бо всі ми перед Богом рівноправні,
Господь пішов на муки й пролив кров
все через те,що ми з тобою православні
життя мирське - це наша віра і любов.

Бо там,де народила мене мати
ви краще не питайте,де мій дім?,
мене всі будуть довго пам'ятати
як цвіт зів'яне у саду моїм.


Рецензии