***

Як приємно!

Як приємно проснутись собою
і душею уже не кривить,
упірнути у день з головою,
смакувати комфорт кожну мить!.

Як приємно умовності кинуть,
не тримати нудний етикет,
розпрямити заморену спину
і ступити на крок уперед!.

Як приємно собі не брехати,
маску зняти, усмішку одіть
і розкуто життям мандрувати,
ніби все обірветься за мить!.

03.04.2024, СВ


Рецензии