Прийшла весна, прийшла красна

Прийшла весна, прийшла красна
Зазеленіло навколо все на землі
Розкрилися бруньки на абрикосах
Геоцинти і нарциси розцвіли.

І так любо на все це дивитись
Душа діждалася весняного тепла
І хочеться цією красою поділитись
Щоб у всіх ця радість у душі була.

Щоб їх життя ніщо не затьмарювало
Щоб радість наповняла дім
Щоб діточки були усі здорові
Й жили щасливо і радісно у нім.

30/03/2024


Рецензии