Ах шоб да на вас напав

Сам собака, шо в штанах!

Адын раз в лесу унь бабы
Да муку бы-к продавалы.
И – а на тоби, дедок.
25 ажны клубков!

Вот вона тут и сказала:
Всэ, товарыш! Ныц ны дам бильш.
А то взевся одномаш
Хлиб задаром гонды жрать.

От вахлак тут ий заплакав:
Да а шо ж то за собакы,
Шо усэ вжэ вжралы вщэнт!?
Щэ й налогы на мынэ ж.

В государствовы цыгана
Всэ улад идэ: ныбаром
Навыть морквы ны возьмэш,
А ны то шо еблык с пЕть.

Погрузылы мы тут тару,
А вона вся бракувана!
От пак да! Хоть ты с3ляй фш
Вошынеток Лошака!

...ну, й тыпэр вжэ но гадай,
Шо колы дэ будэ нам


Рецензии