Твоя коханая

Пісня тут:
https://www.youtube.com/watch?v=Lnczus2rejQ&ab

“І-Я!”
1к.
Я – незбагненна я,
Я – нездійсненна я,
Незнана схема я....
Я – незнайомий стяг!
Я – невідомий знак,
Непослідовна я, і-я-і-я-і-я!
2к.
Я –божевільная,
Лечу у виріях,
Пташина вільная ...
Незрозуміла я,
Здіймаю крила я,
Стихійна сила – я... і-я-і-я-і-я!

2к.
Недоторканна я,
Міняю стани дня,
Непередбачена –і-я-і-я-і-я!
Як запальничка я,
Запалю свічку я,
Згорить печаль твоя... і-я-і-я-і-я!
Я відчайдушна я
І небайдужа я –
До спалахів життя!
Я – весняна роса!
Осінні небеса!
Небачена краса... І-я-і-я-і-я!!!

3к.
Я – незбагненна я,
Я – нездійсненна я,
Незнана схема я....
Я – неприборкана,
Шляхами довгими,
Ходжу під Богом я....
Небес примара я,
На землю впала я,
Твоєю стала я....
Твоя чекана я,
Твоя жадана я!
Твоя кохана я-і-я-і-я-і-я!....


Рецензии