Остання мить

Подаруй мені мить,
ту останню хвилину
Де с тобою хотів,
бути справжнім, єдиним.

Подаруй мені мить,
подаруй на прощання,
Я без тебе - без крил,
дай злетіти в останнє.

За повітря тримаюсь,
але вітер карає,
Як мені полетіти?
Коли крила не маю.

Знов чекаю на тебе,
за вікном негаразди,
Мов падіння між хмар,
Що секунди, що часно

Пів життя був без тебе,
більш не можу триматись,
Коли все це мине?
Боже, досить знущатись.


Рецензии