And ego, DOOM and darkness

I love monsters,
ЭГО твоё и моё,
inside your сердце,
darkness und egoism,
не бойся страха,
inside, beyond evil and good,
отличный stupid,
mistake Россия,
file not found,
некто Русь,
inside your mind,
сбрызни from prose and lyrics,
ancient gods of heaven and earth,
видать не поняли прикола,
byy - bye forever Russia,
greetings ancient orriental Зло.

...and ego, DOOM and darkness,
и в сердце пустота,
коль нет вдохновения,
русская культура в никуда!


Рецензии