Комарi ласкають крила

Комарі ласкають крила
благодать їх рать накрила
весна й плюс 2!

Комарі журчать
ще мовчать їх голоси
лиш мелькають зграї вогники,
тілесний букет

Могутні крила весняних комарів
велика сила їх помахів,
першо-весняні - найніжніші, самі красивіші

Ще екзальтовані від мирського життя,
від кровопиття
виляють в танці славлячи весну

Дивитися на зграї їх
й збагнути комарину душу
Похолодання, сховатися мушу.

2024-03-29


Рецензии