Convictory isavel today it is englaved by crymynul

 

NETANYATTY BABUN THE "TOO MUCH MURYKANYA"
SOVIET TREATY ALSO VOTED FUR THE ETAT OF ISAVEL
THERE ARE SOVIETIC PEOPLE LIVING
MURYKAKYK POLICY IS NEGATIVE TOWARDS WE
THEN DISALLOW ANY MURYKAKYK "INFLUENCE"
IN FLOW
INь FLOWAGW
SOME FLOW ENTO INЬ FURBIDDEN
BAD*N


Рецензии