Алiшер Кийом. Рубоi 905

Рубої 905

Зардушт,* Благими Думкою-Словом-Справою для душ був содан в небі ДузАх-Тьми Ад?
Кийом, Ормузд** створив Дузах-Тьми Ад, щоб світу грішних душ зберігати як сміття розпад.
Зардушт, а з Дузаха-Темі Ада як з ДжахАннам*** йшов мук грішних сморід і чад?
Кийом, сморід йшов від трупів персів, що розкльовували птахи, але то непоховання обряд.

*Зороастр.
**Єдине божество зороастризму.
**Місце покарання вогнем грішників після Судного Дня у мусульман.


Рецензии