Дуьнья ислягь дуьнья жедай

Эвел кьиляй чир хьанайтIа
Дуьнья ислягь дуьнья жедай
Виридахъ сад сир хьанайтIа
Дуьнья ислягь дуьнья жедай

Аял рекье дуьз тунайтIа
Алчах касдин туьд кьунайтIа
Халкьарихъ гьуьрмет тунайтIа
Дуьнья ислягь дуьнья жедай

Са чIал рахар мез хьанайтIа
Гьалал тир фу нез хьанайтIа
Аллагь рикIел къвез хьанайтIа
Дуьнья ислягь дуьнья жедай

Бубайри чаз кьадайтIир кьин
Гьуьрмет берекет я кIвалин
ШейтIанрихъни хьанайтIа дин
Дуьнья ислягь дуьнья жедай

Ашукь Шемшир ягъиз чуьнгуьр
Дуьньядикай ийиз фикир
Авай касдиз дуьньяд кьадир
Дуьнья ислягь дуьнья хьурай


Рецензии