Isavel Isn t Failing kakademics Even If Lying

 Lowest Grade OF Kakademy
They Give False "Degrees" Even EN Medicine
Corrupt Negative Etat That Have OF Being Destroyed
Never USE Veto EN Favor Isavel Convict Etat Today
Never Goret Isavel Wrong Stallion
Never Gamber EN Wrong Stallion
Remember THE Tent OF Onegin


Рецензии