Алiшер Кийом. Рубоi 902

Рубої 902

Зардушт,* у ДузАх-Тьму Ада після смерті душі грішників виносять діви,
А з Біхішта-Рая-Храму Співів світлих душ їм чуються наспіви?
Кийом, немає в Піснях світлих душ: «О, грішні ми в скорботі, знаючи, де ви...»
В Ормузда** Вічному Світу Світлі не зійдуть вже більше грішної Темряви посіви.

*Зороастр.
**Єдине божество зороастризму.


Рецензии