Дiвчина

Дівчина, дівчина, твоє ім'я перлина...
Твій спів, спів солов'їний.
Ты пташечко моя...
Дівчина, дівчина, чудова, мила, дивна,
лише тоді щасливий, коли з тобою я...
Весь день мріяв про тебе, в зеленому гаю,
Мені пташки співали,
там пісеньку свою,
я їм тихенько тьохну,
про те як я люблю...
Твої очі зелені і посмішку твою...
Дівчина, дівчина, для мене ти едина і ніжна, і тендітна ты рибонько моя...
Дівчина , дівчина, чудова, мила, дивна...
Лише тоді співаю, коли з тобою я...


Рецензии