дадада

пустота маета пустота
просто рядом другая не та
абалденна её красота
ой беда
посмотри мы уже за карниз
мы сегодня упали и вниз
извини если это каприз
дадада

если что получилось не вдруг
просто помни едиственный друг
никого я не вижу вокруг
вот беда
рисовал я себе в голове
вот такую до жилок до вен
я в порядке родная поверь
дадада

ты поверь никого не ищу
кто оставил меня не прощю
даже если с улыбкой вприщур
иногда
я тебя очень долго искал
мы на связи привет и пока
ну прости вот такая я ка
дадада

* * *

emptiness sweeps emptiness
there's just another one nearby that's not the same
her beauty is amazing
yeah not that one
look behind the cornice already
today we fell and down
sorry if this is a whim
Yes Yes Yes

if something didn't happen suddenly
just remember your only friend
I don't see anyone around
that's the problem
I pictured it in my head
like this down to the veins
I'm fine, darling, believe me
Yes Yes Yes

Believe me, I'm not looking for anyone
who left me I will not forgive
even if with a narrowed smile
Sometimes
I've been looking for you for a very long time
we're in touch hi and bye
well, I'm sorry, that's just how I am
Yes Yes Yes

24. 03.2024


Рецензии