Фантастическое

                Болгарский
                Время и Я



                ФАНТАСТИЧНО

                Трябва ми още време,
                за да стигна легендарна страна,
                откъдето се надявам да взема
                разковниче срещу всяка злина.

                Да разбера какво е щастие
                и как да го изразя с думи -
                то не признава всевластие
                в свят от раздори шумен.

                Може би ще стана щастлива -
                ще чуя песни на птици сини
                в светове справедливи,
                вдъхващи живот на пустини.

                Ана  Величкова               
               


Рецензии