Поезiя

Одні пишаються віршами,
дипломи іншим гріють душу,
у третіх – гроші у пошані…
Моя ж вершина Гіндукушу,

що та віршована стихія,
зрідні стрілі в своєму леті –
всього життя завітна мрія,
спресована в однім куплеті!

Думками образи снуються,
немовби опанча із плюшу…
Рядки поезією звуться,
які торкають людям душу!

07.03.2024


Рецензии