Вечерние огни

    С Всемирным днём поэзии, друзья            
Вечерние огни

Вечерние огни – зовёт ваш магнетизм,
И дарите тепло успокоенья;
За ним глаза твои и лента конфетти,
События, что взвились из забвенья…

…О, сколько лет прошло, но танец вновь и вновь
Кружит в прикосновеньях незабытых –
Её величество, ниспослана любовь
И поцелуи в памяти зашиты…

Вячеслав Шикалович
21.03.2024г.

          З Всесвітнім днем поезії, друзі 
               Вечірні вогні

Вечірні ці вогні – ваш кличе магнетизм,
Даруєте тепло і світ жадання;
Там очі в нім твої і стрічка конфетті,
Події, проявились з забування…

... О, скільки зникло літ, а танець знов і знов
Кружляє в дотиках, що незабуті –
Її величність в мить, нам послана любов
І поцілунки в пам'яті зашиті…

В'ячеслав Шикалович
21.03.2024.


Рецензии