Про мудр сть..

    Експромт

   * * * * * *
Цінні  поради дає
 Слово  Боже
Кожному,  хто  хоче  мудрість придбати.
Справжні перлини 
знайти  він  там 
зможе ,
Якщо  уважно буде  читати.

Світло  у  розум
 Господь  проливає,
Якщо гріха в тому
серці немає.
 * * *

Людмила К. - В.
20.3.24.


Рецензии