Сни

Засну - і ще війни немає,
Весна над садом молодим,
Пісні пташині і кульбабки,
І пелюсток вишневих дим.
Без обстрілів світанок тихий
І ніч " Шахедом" не лиха,
І в пелюшках гранітной греблі
Каховське море позіха.
Живий сусід саджає рози
І вітерця дзвенить струна -
Прокинусь - вже того не стало.
І тільки біль. Лише війна.


Рецензии