Вiджив

Віджив, і слава Богу
До нього не звертався протягом віків
Він милував мене,
і знов згадав мені дорогу
Яка розкута мріями степів
Віджив, мабуть прожив життя,
і слава Богу
Хоча ти пам'ятай про те, що не жалів
Траплялось все,
ти сприйняв все те у дорозі
і навіть те, що не пройшов світів
Віджив,
і слава Богу
Що я тепер простий скоріш глядач
Тепер це все,
Згадав я і про дорогу,
яку пройшов
серед туманистих  штормів... (с)


Рецензии