Aprilis

April, april –
Mulka diena!
Logu atver.
Silta siena.

Tur, kur dienvidi
Jau zied.
Tuva meza vidu
Putni dzied.

Redzeju jau kameni.
Mezaine vel augsti,
Izkus sniega krajumi –
Pavasaris valsti!


Рецензии