Рушниковий вернiсаж. Наезд на англiцьку iспанську

Наєзд на всякі там "язики", які в дійсності є діалектами!
Який же ж це телепень вигадав діалекти назвати язиком?! Ще б назвав горлянкою або зубами! Як можна вивчити язик, зуби, горло???
Давним-давно була Рєчь Русів! А языків ніколи не було! Це вигадали губошльопи у XX столітті. Для телепнів та дурнів.
Тобто, у світі є тільки дві вербальні системи спілкування - це Українська Мова та старовинна Рєчь Русів/Русинів.
Усе інше - це діалекти, або штучні вигадані системи спілкування, яких мовою назвати неможливо, бо Мова є виключно одна єдина у світі - Українська!

Як галявинки у Мові
Смажу сонечки чудові,
Для малечі. І ще б пак!
Радий кожний їм козак.

Язиком говорить хто?
Не язик! Пательня ж то!
А у нас чарівна Мова,
Як веселка кольорова!

В Рунах, як на вишиванці,
Як світанок в росах
вранці.
Грає мрійливий струмочок
Для усіх синів та дочок.

Знають всі тутешні діти -
Мова - нотки для трембіти.
Колядки, пісні, кураж -
Рушниковий вернісаж.

P.S.
От порівняйте
Рушник і
п-А-л-А-т-є-н-ц-е...
Фу!

Козак =GrafBorisfen=

ШкодА мені кривляк отих,
Що мелять букви звуків фсіх.
Усе написане кривляють,
Та інші звуки називають.
Тхє єнд! - написано. Кінець.
Зе ЕНД! - читають.
Ну звиздець!
Футуре пишуть, кажуть ФЬЮЧЕ!
На купи тупо кажуть кучі.

Навіщо фсі каверкать звуки?
Щоб горло покрутило,
й руки?
Язик се відмовляється казать!
Їм треба клепку в ду-пі мать!

Бо кожен звук він букву має!
Та іншу букву не шукає.
Бо слово - звукова картина!
А не кобила замість млина.

От уявіть сюїту Баха!
Де замість РЕ писати ЛЯ.
МАЕСТРО БУЧУ ЗАБАБАХА!
І зарида, як немовля.

Се ж просто, як веселка вранці!
Що бачиш те і проМОВляй!
Як Руни фсі на вишиванці!
Рідненьке Слово
не кривляй!

В іспанській мові подвоєне "LL" читається як "Й", буква "H" НЕ ВИМОВЛЯЄТЬСЯ! Начебто її нема взагалі!
Маячня і брєд якийсь!!!
А за англіцький язык Я взагалі промовчу всі його баги та умовності неможливо перерахувати!


Рецензии