Життя як воно

 Сконцентровані кола
 Яскравих твоїх почуттів
 Не побачить ніхто і ніколи.
 Намальовані риси
 Обличчя твоєї душі
 Не цікавлять людей,
 Бо вони до душі охололи...
 Та приховані в серці,
 В таємних його закутках,
 Де сховались в забутих   
 ярах
 Невеличких бажань 
 суходоли,
 На заваді до щастя
 Міцно лицарі страху
 На варті невпинно стоять
 Й тримають в кишенях
 Ключі
 Від закритих воріт
 До твоєї щасливої долі.

18.03.2024.


Рецензии