Sasha, hi!

I'm laying down next to you,
And I can feel your breath, boy,
I look right up at your eyes, sweet...
Oh, my!..
I can't hold up my joy!
No need no money, baby, No need no piece of fame.
Just keeping dreaming that one day you'll tell me: "Sasha, hi!"


Рецензии