SA UIT

Trecutul doare! Ce mult ma doare,
Caci am trecut prin disperare.
As vrea sa uit. Doresc sa uit de tine,
De tot ce-a fost - si rau, si bine...

Cum sa te smulg din inima - nu stiu,
Te-ai ratacit in ea ca-ntr-un pustiu,
Vreau sa te rup cu tot cu inimioara
Si sa te-arunc departe afara!

Doresc sa uit a ta tradare,
Ea pina astazi inca doare!
Doresc sa ma dezleg deplin de tine,
Dar... Pin-acu ceva inca ma tine....

                09.03.2024


Рецензии
Cand inima si sufletul te doare,
Sa mergi - nu ai putere la picoare,
Si gandurile sunt impiedicite,
Si scopurile sunt inratacite,
Ai o scapare - apa si izvorul,
Ce spala si memoria, si dorul...

Трикими   28.04.2024 20:01     Заявить о нарушении