Наше сонце засiя

Господь! Нехай лани й поля до небокраю
плодують житом миром і добром.
Нехай усі у цьому світі знають,
що Воля й Правда завжди повстають над злом.

Господь! Хай України сонце засіяє
над світом! Всім даруючи тепло.
І хай ніхто ніде не забуває
скільки життів за волю нашу полягло.

О Господи! На все Твоя Святая Воля!
Цій Україні, що так постраждала,
добра пошли і саму кращу долю,
Благословенною щоби вона навіки стала!

                12.11.2023


Рецензии