Убегая за край столетий

        *        *        *

Убегая за край столетий –
Время есть, или нет его?
Толи был в этом жарком лете
Иль в цветенье весны кругом…

Ожерелье твоих  событий,
Сам их сплёл иль судьбы соблазн;
За тобой словно теней свита –
Рукотворный небес коллаж…

И коль радость с тобой тропою,
А любовь, словно компас дней,
С верой, жизнью пройдёшь земною,
Маяком – Божий свет огней…

Вячеслав Шикалович
13.03.2024г.

          *        *        *

Час втікає за край століття –
Тож він є, чи нема його?
Чи то був у спекотнім літі,
Чи в цвітінні весни кругом…

І події, що блиск намиста,
Сам їх сплів, долі є міраж?
За тобою мов тіней свита –
Рукотворний небес колаж…

Радість – друг перший за тобою,
А любов то є компас днів,
Тож життям з вірою земною,
Маяком – Божий світ вогнів…

В'ячеслав Шикалович
13.03.2024 р.


Рецензии