***

Випишусь напевно через час
Та для цього потрібно писати
Щоби вИспіватись — співати
Щоб дістатись високого
Треба повзти
Щоб створити шедевр — марати холсти
Хто це зробить, якщо не ти?

Страшно зовнішньо проявляти
Установки ймовірно..І що?!
Варто душу світу оголяти!
Бездіяльність спливає в ніщо.

Так не можна з собою чинити
Варто створювати, цим жити!
І нормально цього хотіти,
Саму себе вже не спинити.

Реалізовувати свої ідеї, тим самим їх берегти
Хто це зробить, якщо не ти?


Рецензии