Кохання

Де б я не був, зі мною ти,
Я за плечима відчуваю крила,
Коли долоні зімкнені, а ти,
Очима вкохуєшься знову мила.

Я гріх, я сльози , я печаль
Але навік з тобою нас тримає
Це щастя, доля та душі краса
Що на землі усі серця єднає

Ти світла радість, мрія диваків
Моє натхнення , пташечко єдина.
Зустрівши закохався, майже загубив,
Але і знову дурню пощастило.

Твоє добраніч , мов лелеки спів
Най буде вічно так, я відчуваю
Коли в обличчя , в очі кажеш ти
Я одного тебе у всесвіті кохаю.

Пробач за все, я іншого хотів
А вийшло звісно все ні як у казці
Хоча наш час мала ще не пробив
Я подарую тобі справжнє світле щастя.


Рецензии