Я чекала на тебе вже дуже давно

Я чекала на тебе вже дуже давно
І не знала коли ти прийдеш
Коли скажеш ласкаве ти слово
І ніжно за руку візьмеш.

Щоб піти з тобою у парі
У далекий, дивовижний світ
Що так вабив нас із тобою
Щоб сказати: «Край рідний, привіт!»

Походить по лугах тих безмежних
Де ростуть поміж трав васильки
Де над ставом схилилися верби
Де зустрілись колись я і ти.

І щоб наше ніжне кохання
Було з нами завжди й навік
Щоб ніколи нас не цуралось
І назавжди з нами зосталось.

09.03.2024


Рецензии