Восьмий ранок весни

Восьмий ранок весни..
Ніби сонячний, але все ж холодний,
бо багато хто мріє зустріти хоча б уві сні
Найдорожчих з букетом минулого щастя прозорого
цих всіх днів, що летять зараз швидко дощем
тривог синього неба холодного..
Восьмий ранок весни - третій раз знову вщент,
де живемо ми й далі страшною безоднею..


Рецензии