Ти жiнка!

Ти – жінка! Тож стрічай весну,
Вбирай тепло душею й серцем,
Відчуй її ходу легку,
Малюй життя магічним пензлем!

Ти – жінка! У твоїй душі
Живе любов, палке жадання,
Ти сильна навіть у журбі,
Не скаржишся на безталання.

Ти – жінка! Все твоє життя –
Це вболівання і турботи!
Ти – краще ліків і бинта
Рятуєш словом від гіркоти.

Ти – жінка! Пам’ятай завжди,
Що ти – найкраща в цілім світі!
Ти варта, щоб у всі часи
Тобі присвячували вірші!

Ти – жінка! Ти даєш життя!
Твоя енергія – це Всесвіт!
Ти – вічний стимул до звитяг!
В твоїй любові – сили безмір!


Рецензии
Найкраща в світі жінка — це українка!
Дякую вам, Галино, вірш чудовий 🙏🙏❤

Вероника Удовиченко-Ивашина   11.03.2024 08:30     Заявить о нарушении
Дякую вам за такі слова. Ваше фото чарівне.

Галина Чехута   12.03.2024 11:08   Заявить о нарушении
Дяяяяякуууюююю🙏🙏🙏❤

Вероника Удовиченко-Ивашина   12.03.2024 14:41   Заявить о нарушении