wood

i am alright ,
mum .

i'm loved .
i'm gloved .
don't caugh .
i laugh .

i am alright ,
mum .

i get
no sleep .
i learn
to leap .
no life
no pain .
he drinks
my rain .

i feel
he's drunk .
my god
is monk .

witch is
no good .
she sees
through
wood .


Рецензии