Я знаю

Я знаю, де є Небеса,
Де світяться зорі далекі
І там не літають "Калібри", " Шахеди" -
Лише тільки білі лелеки.

Я знаю, де квітнуть лани,
Які не просякнуті кров'ю,
Де зерна - не люди -у землю лягли
І хліб там з добром і любов'ю.

Де квітами вишит рушник,
Співають пісні про калину,
Там мами вкладають дітей
В колиски, в не в домовину.

Без обстрілів ніч там і ранок без сліз
І в щастя відчінені дверці,
Моя Україна там ще без війни -
Її зберігаю у серці.


Рецензии